dijous, 3 de desembre de 2009

Canelons amb espinacs i bolets

Ingredients:
16 làmines de lasanya
600 gr. d’espinacs
500 gr. de bolets barrejats
100 gr. de pernil salat tallat a trossets
1 grà d’all
40 gr. de farina
½ l. de llet
40 gr. de mantega
50 gr. de Parmesà ratllat
1 branqueta de julivert nou moscada
5 cullerades d'oli d’oliva
Sal i pebre
Preparació:
Bullir les làmines d’espinacs en abundant aigua amb sal, fins que estiguin al dente. Escorre-les i extendre-les.
Tallar els bolets a trossos, i picar el julivert i l’all.
Saltejar els bolets amb 4 cullerades d’oli durant uns 10 minuts.
Afegir els daus de pernil i l’all, i coure-ho 2 minuts més.
Bullir els espinacs i barrejar-ho amb els bolets.
Preparar la beixamel amb la mantega, la farina, la llet i una mica de nou moscada.
Afegir part de la beixamel al farciment i repartir sobre les làmines de lasanya.
Enrotllar-ho a lo llarg com si fossin canelons.
Col•locar-los en una safata de forn i cobrir-ho amb la resta de la beixamel.
Polsejar-ho amb el parmesà ratllat i gratinar-ho al forn.