dijous, 26 de novembre del 2009

Copa de mousse de mango al gengibre


Ingredients:
8 gr. de gelatina en pols
4 mangos
50 ml d’aigua
50 gr. de sucre morè
2 o 3 cullerades de suc de llimona
1 culleradeta de gengibre ratllat
4 iogurts grecs
50 gr. de sucre lustre
fulles de menta fresca per guarnir
Preparació:Pelar els mangos, reservar un i trossejar la resta.
Coure els mangos trossejats junt amb el sucre, el suc de llimona i el gengibre ratllat durant 20 o 25 minuts, remenant sovint fins que la fruita tingui una consistència espesa. Retirar del foc, disoldre la gelatina en 3 cullerades d’aigua calenta (no bullint) i afegir-la al mango.
Batre la barreja, repartir-ho en copes i posar-les a la nevera.
Abans de servir, posar el iogurt barrejat amb el sucre a sobre de la mousse de mango, i guarnir-ho amb grills de mango i unes fulletes de menta.