dijous, 10 de desembre del 2009

Coulants de xocolata amb crema de gingebre

Ingredients:
250 gr. de xocolata de Nestlé postres
150 gr. de mantega
125 gr. de farina
75 gr. de sucre
5 ous sencers
3 rovells d’ou
Per la crema:
300 ml de nata líquida
30 gr. de sucre
3 rovells
1 arrel de gingebre fresc
Preparació dels coulants:

Fondre la xocolata amb la mantega. Batre els rovells i els ous amb el sucre fins que quedi cremós, afegir-hi la xocolata fosa, la farina tamisada i barrejar-ho suament. Omplir motllos individuals de flam, untats amb mantega i enfarinats. Coure-ho al forn a 180 graus durant 8–10 minuts. Preparació de la crema: Pelar l’arrel del gingebre i bullir-lo amb la nata 5 minuts. Barrejar els rovells amb el sucre, afegir-hi la nata i coure-ho a foc suau fins que la crema quedi espesa. Colar-ho i deixar-ho refredar. Presentació: Cobrir el fons d’un plat amb la crema de gingebre i posar a sobre el coulant escalfat 30 segons al microones.

1 comentari:

Anònim ha dit...

estava boníssim!
roger