divendres, 26 de novembre de 2010

Filet de porc amb salsa de nabius vermells


Ingredients:
2 filets de porc
1 ceba
1 cullerada rasa de farina
1 got de xeres dolç
½ dau de brou de carn
150 ml d’aigua
cibulet per guarnir
4 cullerades d’oli d’oliva
sal i pebre
Preparaciò:
Salpimentar els filets i enrossir-les en una cassola amb l’oli calent, durant 6 a 8 minuts. Retirar i embolicar-les amb paper d’alumini. A l'oli restant fregir-hi la ceba tallada petita, quan estigui rossa afegir-hi la farina, remenar-ho i ruixar amb el xerés, tot seguit afegir-hi el dau de brou i l’aigua.
Deixar-ho reduir i al final incorporar els nabius. Desembolicar la carn i afegir-la a la salsa, i coure-ho tot junt durant uns 5 minuts.
Tallar la carn en rodanxes, repartir els talls sobre els plats i guarnir-ho amb la salsa i el cibulet.
Salpimentar els filets i enrossir-les en una cassola amb l’oli calent, durant 6 a 8 minuts. Retirar i embolicar-les amb paper d’alumini. A l'oli restant fregir-hi la ceba tallada petita, quan estigui rossa afegir-hi la farina, remenar-ho i ruixar amb el xerés, tot seguit afegir-hi el dau de brou i l’aigua. Deixar-ho reduir i al final incorporar els nabius.
Desembolicar la carn i afegir-la a la salsa, i coure-ho tot junt durant uns 5 minuts.
Tallar la carn en rodanxes, repartir els talls sobre els plats i guarnir-ho amb la salsa i el cibulet.