500 g. de calamars
1 pebrot verd
1 de vermell
2 cebes tendres
100 g. d'espàrrecs verds
100 g. de pastanaga
2 cullerades de salsa de soja
Preparació:
Rentar els calamars i les hortalisses, tallar-ho tot en tires fines i salar-ho. Posar al Wok una mica d’oli i saltejar les verdures, sense parar de remenar a foc viu fins que estiguin al dente. Retirar-les i posar els calamars al Wok. Saltejar-los i quan estiguin tendres, afegir les verdures. Posar-ho a punt de sal i amanir-ho amb la salsa de soja. Servir-ho en calent. Vigileu amb la sal ja que la salsa de soja ja és forta en sal.
Rentar els calamars i les hortalisses, tallar-ho tot en tires fines i salar-ho. Posar al Wok una mica d’oli i saltejar les verdures, sense parar de remenar a foc viu fins que estiguin al dente. Retirar-les i posar els calamars al Wok. Saltejar-los i quan estiguin tendres, afegir les verdures. Posar-ho a punt de sal i amanir-ho amb la salsa de soja. Servir-ho en calent. Vigileu amb la sal ja que la salsa de soja ja és forta en sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada