dimecres, 23 de març de 2011

Pollastre amb escamarlans

Ingredients:
1 pollastre de pagès de 1 ½ kg
2 escamarlans per persona
2 cebes
2 tomàquets madurs
1 copeta de vi blanc
1 copeta de vi ranci
1 copeta de conyac
Brou de peix
Sal i pebre

Per la picada:
2 grans d’all
2 carquinyolis
7 -8 ametlles torrades
1 nou

Preparació:
Posar oli en una cassola, saltejar breument els escamarlans I flamejar-los amb el conyac. Retirar-los. En la mateixa cassola a foc viu daurar el pollastre tallat a octaus i salpebrat. Quan hagi agafat color treure’l i reservar. Incorporar a la cassola la ceba picada i un cop daurada afegir els tomàquets ratllats. Regar el sofregit amb el vi ranci i el vi blanc. Tornar a posar el pollastre a la cassola i cobrir-lo amb el brou i coure-ho fins que estigui tendre. Un cop cuit afegir la picada, rectificar de sal i pebre, deixar que faci xup-xup uns 10 minuts més i decorar-ho amb els escamarlans.

1 comentari:

Pariserus ha dit...

PER LLEPAR-SE ELS DITS!