dimecres, 27 d’abril del 2011

Frikadellen amb tomàquet i formatge fos.

Ingredients:
750 g de carn picada (vedella, porc i gall d’indi)
2 cebes
2 llesques de pa de pagès remullat amb llet
2 ous
Julivert
Sal i pebre
3 tomàquets madurs i forts
Llesques fines de formatge per fondre

Preparació:
Tallar la ceba petita i sofregir-la amb 1 cullerada de margarina, afegir-hi 2 cullerades soperes de julivert picat.
Remullar el pa tallat a quadrets amb la llet freda.
Barrejar la carn picada amb els ous, afegir-hi el pa remullat , la ceba amb el julivert i salpebrar-ho. Amassar-ho bé i donar forma d’una hamburguesa.
Fregir-ho a la paella amb una mica d’oli pels dos costats. Tallar el tomàquet a rodanxes i posar 1 rodanxa damunt de cada hamburguesa. Cobrir-ho amb un tall de formatge. Tapar la paella i coure-ho a foc baix fins que es fongui el formatge.

2 comentaris:

Núria Ordóñez ha dit...

Caram Marta, vet aqui un plat senzill i gustós. Veig que seguiu passant-ho bé a l'hora de cuinar i reunir-vos, no sabeu com me n'alegro.

M'agradaria que us féssiu membres del meu web de cuina http://www.gustperlacuina.com i així tindrieu avís de les novetats que hi penjo.

Una abraçada per totes tres.

"Dolors Marta Inge" ha dit...

Hola Nuria, veig que continues cosultant el nostre blog tot sovint cosa que ens fa molta il·lusió.
Si, la veritat és què aquestes trobades setmanals són molt enrriquidores i ens ho passem molt bé
Tal i com ens ho proposes, ens agradaria fer-nos membre del teu blog però no sabem com és fa. Ens ho hauries d'explicar. De totes maneres ja deus haver vist que tenim el teu blog en el apartat de blogs d'interès i de tant en tant l'anem consultant.

Fins aviat, una abraçada, Dolors, Marta, Inge