dimecres, 27 d’abril del 2011

Roulade de maduixa i nata



Ingredients:
Pel pa de pessic:
5 ous
100 g de sucre
60 g de farina d'ametlla
60 g de maizena

Pel farcit:
1 kg de maduixes
500 g de nata
20 g de xocolata per guarnir

Preparació:
Batre les clares d’ou a punt de neu. Muntar els rovells amb el sucre fins que blanquegi i afegir-hi les clares muntades i la farina barrejada amb la maizena .
Preparar una plata d’anar al forn amb paper de forn. Escampar-hi damunt la massa i coure-ho durant 10 minuts a 180 grau al forn prèviament escalfat.
Preparar un drap de cuina, escampar-hi a sobre sucre i avocar-hi el pa de pessic calent tret del forn, treure el paper i enrotllar-lo calent amb el mateix drap. Deixar-ho refredar enrotllat.
Tallar les maduixes a trossets reservant unes quantes senceres per guarnir. Muntar la nata amb una mica de sucre. Quan el pa de pessic estigui fred, desenrotllar-lo suaument i farcir-lo amb la nata i les maduixes. Tornar-ho enrotllar amb l’ajut del drap ensucrat. Cobrir-ho amb la resta de la nata, empolvorar amb la xocolata ratllada i guarnir amb les maduixes tallades per la meitat.