dimarts, 25 de maig de 2010

Fideuà amb llamàntol

Ingredients per 6 persones
3 llamàntols
600 g de fideus No. 2
1 cabeça d’alls
Ingredients per el brou de peix (2 l)
1 kg de peix de roca
1 ceba
1 tomàquet
1 nyora
All i julivert
Sal i oli

Preparació del brou:Fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet, l’all, julivert i la nyora, afegir-hi 3 l d’aigua i el peix i deixar-ho coure 30 a 40 minuts. Colar-ho i reservar.Preparació de la fideuà:
Partir els llamàntols i posar-los a fregir amb 3 o 4 alls. Retirar.
Amb el mateix oli fregir els fideus, escórrer-els.
Tornar-los posar a la cassola, afegir el brou de peix.
Quan estiguin cuits desprès de 7 o 8 minuts afegir els llamàntols i coure’ls 2 minuts més. Tapar-ho i servir.
Es pot acompanyar amb all i oli.