dimarts, 4 de maig de 2010

Rap amb fonoll i salsa de taronja

Ingredients:
1 cua de rap a rodanxes
2 arrels de fonoll a rodanxes
1 taronja pelada i a rodanxes
El suc de 2 taronges
1 got de brou de rap
3 cebes
1 all
Oli d’oliva
Sal

Salsa:
En una paella sofregir les cebes ben picades i el gra d’all Quan comenci agafar color tirar-hi el suc de taronja i deixar-ho reduir. Afegir-hi el brou del rap i deixar-ho reduir un altre vegada. Colar-ho amb el xino i guardar-ho calent. (Es pot espessir amb Maizena)

Rap
Amb la planxa calenta i untada amb oli daurar les rodanxes de fonoll, de taronja i de rap. Un cop daurat col·locar-ho en una plata de forn, primer el fonoll, a sobre la taronja i per últim el rap, formant una torre. Ruixar-ho amb la salsa i acabar-ho de coure al forn calent de 5 a 10 minuts.
Brou de rap:

Ingredients:
1 cap de rap net
1 ceba
2 pastanagues
1 all
1 tomàquet
1 got de vi blanc
Oli d’oliva
Sal
Preparació
Posar oli en una cassola, sofregir tots els ingredients tallats a trossos. Quan comencin a agafar color tirar-hi el vi i reduir-ho. Posar l’aigua i deixar­-ho bullir 30 minuts a foc lent. Colar i reservar.

2 comentaris:

Marta ha dit...

Caram caram... no coneixia aquest bloc! Quina grata sorpresa! Aquesta recepta la posa a la llibreta de pendents!!! Per molts anys noies!

Anònim ha dit...

Hola Marta, sóc la Marta, la cuinera. Tan les meves companyes com jo estem molt contentes de que la gent ens aneu coneixent de mica en mica i que podeu anar gaudin de les nostres receptes. Realment aquest rap estava molt bó peró et recomano que vagis consultant els diferent apartats del nostre blog ja que hi han moltes més receptes interesants. Bon profit