Ingredients:
2 filets de porc
Sal i pebre
Mostassa
1 ceba
Una mica de vi blanc
2 tomàquets de pera
4 talls de formatge per fondre
Preparació:
Salpebrar els filets, untar-los amb la mostassa i daurar-los a foc viu per totes les bandes, afegir-hi la ceba tallada fina i quan estigui rossa posar-hi el vi. Quan el vi s’hagi evaporat treure els filets i embolicar-los amb paper de plata i deixar-los reposar. Desprès d'una estona tornar a incorporar els filets a la cassola, cobrir-los amb rodanxes fines de tomàquet i a sobre el formatge. Tapar la cassola i deixar que el formatge es fongui amb l’escalfor.
El mateix es pot fer tambè amb filets de pit de pollastre.
2 filets de porc
Sal i pebre
Mostassa
1 ceba
Una mica de vi blanc
2 tomàquets de pera
4 talls de formatge per fondre
Preparació:
Salpebrar els filets, untar-los amb la mostassa i daurar-los a foc viu per totes les bandes, afegir-hi la ceba tallada fina i quan estigui rossa posar-hi el vi. Quan el vi s’hagi evaporat treure els filets i embolicar-los amb paper de plata i deixar-los reposar. Desprès d'una estona tornar a incorporar els filets a la cassola, cobrir-los amb rodanxes fines de tomàquet i a sobre el formatge. Tapar la cassola i deixar que el formatge es fongui amb l’escalfor.
El mateix es pot fer tambè amb filets de pit de pollastre.
1 comentari:
molt bó! tendre tendre...
Publica un comentari a l'entrada