dimarts, 14 de setembre del 2010

La Taula Parada

Estimats seguidors/es, abans de preguntar-vos com us ha anat l’estiu us volem fer saber què estem SUPER contentes per la quantitat de visites que rep el nostre bloc. Des del 27 de gener d’enguany fins avui em rebut 4.202 visites, estem meravellades, no ens ho hauriem pogut imaginar ni en somnis, però tots/es vosaltres ho heu fet realitat. Us donem a tots/es les gràcies i desitjem què aquesta nova temporada que hem encetat aquesta setmana, podem continuar a l'alçada de les vostres expectatives. De moment, vist el vostre interès, estem d’allò més animades.
Ara sí, com heu passat l’estiu? Desitjem què hàgiu tingut unes vacances tranquil·les i relaxades i què hàgiu començat la rutina amb forces renovades.
Nosaltres hem tingut una mica de tot, l’Inge ha voltat món visitant a la família. Primer a la seva mare a Baviera, desprès a en Guillem a Shanghai i desprès la visita més emotiva, la visita a Hefei per conèixer la seva néta Sofia. Una joia de criatura, tres mesos i ja pesa 9 kilos, tot un record!
Ara us estareu preguntant com li va a en Guillem per Shanghai. Dons fantàstic, primera entrevista de feina i contractat. Està treballant en una empresa de disseny, una multinacional que fa dissenys d'interiors per a empreses de tot el món. "Hele tus guevos!", això si què és eficàcia. Potser haurem d’aprendre alguna cosa dels xinesos.
Bé, com que l’Inge no en tenia prou, se’n va anar amb la seva amiga Montserrat a Laos, i allà les dues van agafar un virus que desprès de unes quantes peripècies, i durant unes setmanes, van acabar en un hospital d'Alemanya. Per sort totes dues estant totalment recuperades i sense cap seqüela.
L’Eduard i jo vam marxar a començament d’agost, tot il·lusionats, amb els tres nèts, cap a La Salzadella, carregats fins a les orelles per passar tres setmanes, Tot va anar fantàstic fins que vam deixar el cotxe inutilitzat en un camp de garrofers. Vam anar d’excursió, i a l’hora de dinar vam voler deixar el cotxe a l’ombra d’un garrofer, l’Eduard no va veure una arrel que sobresortia i el cotxe va acabar a l’ombra d’un taller durant quinze dies. Per sort el RACC ho soluciona tot, i tot i que vam haver de escurçar les vacances, vam poder tornar sans i estalvis a casa.
La Dolors, tot i estar en plena recuperació degut a la rebrincada que és va fer al turmell, a gaudit de les vacances de forma intensa. Primer a Itàlia, on, amb el seu encant natural a l'hora de relacionar-se amb l'altre gent, ha fet tota una sèrie de noves amistats, i de pas ha anat promocionant el nostre bloc. Algunes d’aquestes noves amistats vindran com a convidades a les nostres jornades gastronòmiques.
Desprès del viatge ha exercit d’àvia de forma intensiva tant al mar com a la muntanya.