750 g de muslcos
2 tomàquets
1 ceba tendre
½ pebrot verd
1 gra d’all
1 llimona
1 branqueta d’alfàbrega
Per la vinagreta:
2 culleres d’oli d’oliva
1 cullerada de vinagre de xerès
1 cullerada de salsa de soja
1 cullerada de suc de llimona
Sal i pebre
Preparació:
Netejar els musclos, posar-los en una cassola amb un tros de llimona i una mica d’aigua i deixar que s’obrin al vapor. Deixar-los refredar i treure’ls de la closca.Tallar finament les verdures junt amb l’alfàbrega i el gra d’all.Preparar la vinagreta batent tots els ingredients fins a aconseguir una salsa lligada. Abans de servir barrejar les verdures amb la vinagreta i posar una cullerada d’aquesta barreja dintre cada closca, al damunt el musclo i decorar amb un trosset d’alfàbrega i un triangle petit de llimona.
1 comentari:
Noies, noies, noies... teniu el llistó molt alt a l'hora de preparar plats. Personalment els musclos m'encanten i fets així, no diguem!
Publica un comentari a l'entrada