dimarts, 23 de novembre de 2010

Peres al cava rosat

Ingredients:
1 pera per persona
200 g de sucre
1 taronja
1 ampolla de cava rosat

Preparació:
Pelar les peres, respectant la forma de la fruita i deixar-les amb la tija. Col·locar les peres dintre una cassola on hi càpiguen les peres dretes. Regar-les amb el cava i afegir el sucre i bullir-les a foc lent. Mentrestant pelar les taronges sense la part blanca i tallar la pell a tires fines. Esprémer el suc , colar-lo i posar-lo a la cassola de les peres junt amb les tires de pell de taronja quan faltin 10 minuts per acabar la cocció. Retirar les peres i deixar bullir uns 10 a 15 minuts el líquid fins que quedi un almívar.
Repartir les peres en bols de postra, regar-les amb l’almívar de cava i taronja i decorar-les amb les tires confitades de taronja. Servir-les a temperatura ambient.