dimarts, 23 de novembre del 2010

Magret d’ànec en coulis de mango

Ingredients:
2 magrets d’ànec
1 ceba
3 pastanagues
1 carbassó
200 g de xampinyons
1 gra d’all
Julivert
2 mangos
Oli d’0liva, sal i pebre

Preparació:
Pelar els mangos, trossejar-los i posar-los a coure amb 100 ml d’aigua durant 5 minuts a foc lent i triturar-los. Si és necessari passar-ho pel xino. Reservar
Sofregir la ceba picada, afegir-hi l’all picat i els xampinyons tallats a làmines. Coure-ho 8 minuts, salpebrar i espolvorejar amb julivert picat. Escaldar el carbassó i les pastanagues a bastonets durant uns 5 minuts. Reservar.
Fer talls en forma de rombos en els magrets pel costat de la pell, salpebrar i rostir-lo a la planxa pel costat de la pell a foc viu durant uns 5 minuts. Donar-li la volta i coure 2 minuts més, tornar-ho a girar i coure-ho 2 minuts més. Embolicar-los amb paper d’alumini i reservar.
Tallar­-lo en el moment de servir-ho i posar el coulis de mango en la base del pla, col·locar els talls de magret al damunt i acompanya-ho amb les verdures.