dimarts, 25 de gener de 2011

Ous farcits de guacamole amb llagostins




















Ingredients:
6 ous
12 llagostins
2 alvocats
1 tomàquet
1 ceba tendre
½ llimona
Oli d’oliva
Sal i pebre

Preparació:

Coure els ous amb aigua i sal 10 minuts. Pelar-los, partir-los per la meitat, retirar els rovells i reservar. Bullir els llagostins amb aigua i sal 5 minuts. Refredar-los, retirar els caps i pelar les cues deixant les puntes. Escaldar el tomàquet, pelar-lo i tallar-lo a quadrets sense les granes.
Picar la ceba petita a quadrets i escórrer la llimona. Per fer el guacamole, tallar els alvocats per la meitat, treure la polpa amb l’ajuda d’una cullera, xafar-la amb una forquilla, afegir l’oli d’oliva, el suc de la llimona, sal i pebre. Treballar-ho fins que quedi una pasta i afegir el tomàquet i la ceba.
Farcir les meitats de l’ou amb el guacamole i posar una cua de llagostí pel damunt i decorar-ho amb el rovell d’ou ratllat.