Ingredients:
4 iougurts naturals
1 llauna gran de préssec amb almívar
1 trocet de gengibre fresc
4 fulles de menta fresca
Preparació:
Infusionar amb 100 ml de suc d’almívar 1 culleradeta de gengibre ratllat. Tallar el prèssec a daus i barrejar-ho amb l'infusió de gengibre, desprès reserar a la nevera.
Batre els iogurts i repartir-ho en copes. Abans de servir colocar el préssec damunt del iogurt. Decorar-ho amb unes fulles de menta.
4 iougurts naturals
1 llauna gran de préssec amb almívar
1 trocet de gengibre fresc
4 fulles de menta fresca
Preparació:
Infusionar amb 100 ml de suc d’almívar 1 culleradeta de gengibre ratllat. Tallar el prèssec a daus i barrejar-ho amb l'infusió de gengibre, desprès reserar a la nevera.
Batre els iogurts i repartir-ho en copes. Abans de servir colocar el préssec damunt del iogurt. Decorar-ho amb unes fulles de menta.
2 comentaris:
Ben senzill i refrescant. Bona pinta, bona pinta.
Marta, Dolors i Inge: m'agradaria molt que us féssiu seguidores de Gust per la Cuina http://www.gustperlacuina.com/, així estarieu al corrent de les novetats que acostumo a pujar de tant en tant. Un petó.
Ens encantaria fer-nos seguidores del teu blog, peró el problema està en que no sabem fer-ho.
Publica un comentari a l'entrada