dimarts, 1 de febrer de 2011

Pinya amb crema cremada


Ingredients:
1 l de llet
170 g de sucre
10 rovells d'ou
40 g de midó
2 tires de pell de llimona
1 canonet de canyella
sucre per cremar
Preparació:
Reservar una mica de llet per desfer el midó. Posar la resta de la llet amb el sucre, la llimona i la canyella a escalfar, i quan arrenqui el bull treure-la del foc.
Barrejar els rovells d'ou amb la llet on s'ha desfet el midó, barrejar-ho amb la llet bullida i colada.
Tornar-la a posar al foc sense deixar de remanar fins que arrenqui el bull i retirar-ho del foc.
Repartir la crema en platets, escampar sucre pel damunt i cremar-la amb la pala de cremar.
Tallar la pinya pelada en rodanxes, posar una rodanxa en un plat de postres, cobrir-la amb la crema, empolvorar amb una mica de sucre i cremar-la.