dimarts, 1 de febrer del 2011

Picantons al forn amb mandarines

Ingredients:
2 picantons (1/2 per persona)
4 mandarines
1 ceba
1 cabeça d’alls
2 cullerades d’oli d’oliva
1 copeta de vi blanc
farigola
Sal i pebre

Preparació:
Tallar els picantons en quarts. Pelar i tallar la ceba en juliana, separar els dents d’alls. Netejar bé les mandarines, tallar-les per la meitat i després a mitges llunes sense pelar-los. Untar els picantons amb oli d’oliva i salpebrar. Introduir-los al forn a 180 graus durant 15 minuts. Afegir-hi la ceba tallada, els alls sencers i sense pelar, la farigola picada i les mitges llunes de mandarina. Deixar-ho coure 15 minuts més.
Regar amb el vi blanc i continuar la cocció durant 15 minuts, afegint-hi aigua en cas que fos necessari per que quedi sucós.