Ingredients:
4 pits de pollastre
4 llonges de bacó
300 g d’espinacs
Sal i pebre
Oli d’oliva
Preparació:
Netejar els espinacs i coure-l’s amb aigua i sal durant 3 minuts, escorrer-l’s i reservar. Obrir els pits en forma de llibre, salpebrar, i posar-hi a sobre el bacó i els espinacs. Enrotllar-lo i lligar-ho amb un fil de cuina. Salpebrar-ho i posar-los en una safata del forn, regar-los amb oli i coure-l’s al forn preescalfat a 200 graus durant 30 minuts.
Acompanyar-ho amb patates de guarnició rostides amb romaní.
4 pits de pollastre
4 llonges de bacó
300 g d’espinacs
Sal i pebre
Oli d’oliva
Preparació:
Netejar els espinacs i coure-l’s amb aigua i sal durant 3 minuts, escorrer-l’s i reservar. Obrir els pits en forma de llibre, salpebrar, i posar-hi a sobre el bacó i els espinacs. Enrotllar-lo i lligar-ho amb un fil de cuina. Salpebrar-ho i posar-los en una safata del forn, regar-los amb oli i coure-l’s al forn preescalfat a 200 graus durant 30 minuts.
Acompanyar-ho amb patates de guarnició rostides amb romaní.
2 comentaris:
Doncs aquesta recepta de farcits l'he provat amb fruits secs i altres coses però no amb espinacs. També me l'apunto. Aquí trobareu les meves http://www.gustperlacuina.com/2010/12/receptes-de-carn-picada.html , aplicables també a altres tipus de carns.
Gràcies Núria per ser tan fidel al nostre bolg. Consultarem la teva recepta amb fruits secs i també ens la apuntarem.
Marta,Dolors,Inge
Publica un comentari a l'entrada