Ingredients:
300 g de spaghetti
1 ceba petita
1 carbassó
1 all
Ratlladura I suc d’una taronja
1 branqueta de romaní
Sal, pebre i oli
Formatge Parmesà ratllatPreparació:
Tallar la ceba petita i fregir-la amb una mica d’oli, afegir-hi l’all picat i el romaní tallat petit, i deixar-ho coure fins que la ceba estigui transparent.
Incorporar el carbassó tallat a rodanxes fines i coure-ho fins que el carbassó estigui al dente.
Ratllar la pell de la taronja i afegir-ho junt amb el suc, salpebrar i deixar-ho reduir 2 minuts.
Coure la pasta i barrejar-la amb la preparació anterior i servir-ho amb el formatge ratllat.
300 g de spaghetti
1 ceba petita
1 carbassó
1 all
Ratlladura I suc d’una taronja
1 branqueta de romaní
Sal, pebre i oli
Formatge Parmesà ratllatPreparació:
Tallar la ceba petita i fregir-la amb una mica d’oli, afegir-hi l’all picat i el romaní tallat petit, i deixar-ho coure fins que la ceba estigui transparent.
Incorporar el carbassó tallat a rodanxes fines i coure-ho fins que el carbassó estigui al dente.
Ratllar la pell de la taronja i afegir-ho junt amb el suc, salpebrar i deixar-ho reduir 2 minuts.
Coure la pasta i barrejar-la amb la preparació anterior i servir-ho amb el formatge ratllat.
1 comentari:
Hola Marta i companyes. Feia dies que no passava per aqui i veig que esteu tan actives com sempre. Aquesta recepta amb taronja, igual que la de les carxofes, promet està molt bona, així és que en prenc nota per fer-les a casa. Un petó.
Publica un comentari a l'entrada