dimarts, 1 de març de 2011

Pastís de xocolata francès

Ingredients:
125 g de mantega a temperatura ambient
125 g de xocolata negre Nestlè postres
3 ous
125 g de sucre
75 g de farina
1 cullerada de llevat
Sucre glaç per empolvorar

Preparació:
Pre-escalfar el forn a 180 graus. Folrar el motlle de 18 cm de diàmetre per 5 cm de fondo i untar el paper amb mantega.
Fondre la xocolata amb la mantega al bany maria. Batre els rovells amb el sucre fins que doblin el seu volum. Afegir la xocolata desfeta amb la mantega i les clares d’ou a punt de neu. Tamisar la farina junt amb una cullerada de llevat i incorporar-ho a la barreja fins que quedi tot ben lligat. Col•locar-ho dintre el motlle que tenim preparat i coure-ho al forn durant 30 minuts fins que al punxar amb una broqueta aquesta surti neta.
Empolvorar-ho amb sucre glaç i adornar-ho amb maduixes banyades amb xocolata fosa.