dimarts, 1 de març de 2011

Flam de formatge

Aquesta recepta l'hem tret del Blog "La cuina de casa"

Ingredients:
100g de formatge de Burgos
100g de sucre
200ml de nata líquida (o llet)
350ml de llet
1 sobre de gelatina neutra
1 canó de canyella
caramel líquid

Preparació:
Triturar amb el túrmix el formatge, el sucre i la nata. Dissoldre la gelatina amb una mica de llet freda i escalfar la resta de llet amb el canó de canyella fins que estigui a punt de bullir. Apartar del foc, afegir la gelatina i remenar bé. Colar i afegir-ho a la mescla del formatge. Repartir-ho en els motlles de flam, prèviament untats amb el caramel líquid. Deixar-ho a la nevera fins que qualli.

1 comentari:

Gemma ha dit...

Queda boníssim i és molt fàcil de fer, oi? :)
Segur que van ser les postres perfectes per aquest dinar de Setmana Blanca amb tots els néts, je je je...