2 mangos
3 iogurts grecs ensucrats
2 culleradetes de granets d’ametlla torrats
Preparació:
Pelar els mangos i tallar-los a làmines fines. Posar els iogurts en un bol i batre’ls amb unes barilles fins aconseguir una textura cremosa. Muntar els mangos dintre una anella d’acer inoxidable i fer capes alternant el iogurt amb el mango, acabar amb una capa de iogurt i decorar-ho amb uns grills de mango. Escampar per sobre els granets d’ametlla.
Pelar els mangos i tallar-los a làmines fines. Posar els iogurts en un bol i batre’ls amb unes barilles fins aconseguir una textura cremosa. Muntar els mangos dintre una anella d’acer inoxidable i fer capes alternant el iogurt amb el mango, acabar amb una capa de iogurt i decorar-ho amb uns grills de mango. Escampar per sobre els granets d’ametlla.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada