dimarts, 8 de març de 2011

Suquet de lluç amb patates i musclos


Ingredients:
4 rodanxes de lluç de 100 g cadascuna
½ kg de musclos
3 patates blanques mitjanes
1 nyora seca
3 grans d’all
Oli d’oliva
Sal i pebre
Per la picada:
3 ametlles torrades
3 avellanes torrades
Unes fulles de julivert
1 llesca de pa fregit
Preparació:
Pelar les patates, tallar-les a daus grans, escalfar 4 cullerades d’oli en una cassola i fregir les patates. Quan siguin rosses, afegir-hi els alls tallats a làmines i la nyora posada en remull i tallada a troçets petits. Cobrir-ho amb aigua calenta, salpebrar i coure-ho fins que la patata estigui cuita. Afegir els musclos i les 4 rodanxes de lluç salpebrades. Passat 2 minuts incorporar la picada i deixar-ho coure 3 minuts més.