dimarts, 12 d’abril de 2011

Conill amb escabetx 2


Ingredients:
1 conill
1 pell de taronja
1 pell de llimona
2 pastanagues
2 cebes
5 grans d’all
1 pebrot vermell petit
oli d’oliva
1 got de vinagre de vi
1 got d’aigua
farigola, romaní i llorer
sal i pebre en gra
Preparació:
Netejar el conill , tallar-lo a octaus i salpebrar.
Fregir-ho en una cassola amb oli d’oliva, enrossir-lo, retirar i reservar.
Pelar la ceba i tallar-la en juliana.
Pelar els alls i tallar-los a làmines.
Pelar les pastanagues i tallar-les a rodanxes.
Pelar el pebrot vermell a quadrets.
Posar totes les verdures a la cassola on hem rostit el conill i ofegar-les un minut. Afegir-hi el vinagre i el conill que tenim reservat.
Cobrir-ho amb oli d’oliva, remenar amb una cullera de fusta, afegir la pell dels cítrics i el suc de taronja.
Afegir-hi un got d’aigua, les herbes i uns grans de pebre negre. Coure-ho tot junt a foc suau durant una hora.
Millor preparar-ho un dia abans i guardar-ho a la nevera.