dimarts, 5 d’abril del 2011

Peter i Guitta, convidats d'honor


En els últims mesos, degut a problemes interns no hem tingut masses convidats d’honor, però avui desprès de varies setmanes de sequera, hem tingut el goig de rebre a en Peter i a la Guitta de Murnau (Baviera) a la nostre estimada i acollidora cuina.
Cada dimarts totes tres cuineres posem tot el nostre entusiasme i tot el nostre afecte a l’hora de cuinar els plats del dia, ja que el dia que s’acabi aquest entusiasme i aquest afecte, i es transformi en rutina i avorriment, deixarem de trobar-nos i de cuinar juntes. Ara bé, s’ha de dir que el dia que venen convidats d’honor, el nostre entusiasme augmenta i aquesta setmana, no se si ha estat per aquest augment de entusiasme, però el dinar ha sortit rodó. Tant els pèsols, que tot s’ha de dir, eren de l’hort de l’Agustí de Blanes, estaven per llepar-se els dits i el peix simplement exquisit.

Com ja us he comentat, en Peter i la Guitta viuen a Murnau am Staffelsee, a Baviera. Ells són uns enamorats de Barcelona, no és la primera vagada que visiten la nostra ciutat, però haig de dir que Murnau és una d’aquestes típiques poblacions idíl·liques que hi han escampades per tot Baviera, amb les seves cases amb balcons plens de flors a l'estiu, amb la seva tranquil·litat i la seva harmonia, amb els seus llacs i les seves muntanyes, els seus paisatges, la amabilitat de la seva gent...un lloc digne de ser visitat. Jo sóc una enamorada de Baviera. Us convido a que entreu a la web de Murnau i tafanegeu una mica, segur què us agradarà. Per a qui estigui interessat/da en a la pintura de Kandinski veurà que ell va viure un temps allà i actualment la seva casa és un museu dedicat a la seva obra.