Ingredients:
Enciams variats
2 pastanagues
¼ de col lombarda
1 tomàquet
1 mango
1 cullerada de sèsam torrat
Per la vinagreta:
3 cullerades de vinagre de figa
6 cullerades d’oli d’oliva
Sal i pebre
Preparació:
Repartir els enciams nets sobre el plat, a sobre posar la col tallada fineta, els tomàquets, el mango a daus grossos i la pastanaga en juliana. Regar-ho tot amb la vinagreta i empolvorejar el sèsam per sobre.
Enciams variats
2 pastanagues
¼ de col lombarda
1 tomàquet
1 mango
1 cullerada de sèsam torrat
Per la vinagreta:
3 cullerades de vinagre de figa
6 cullerades d’oli d’oliva
Sal i pebre
Preparació:
Repartir els enciams nets sobre el plat, a sobre posar la col tallada fineta, els tomàquets, el mango a daus grossos i la pastanaga en juliana. Regar-ho tot amb la vinagreta i empolvorejar el sèsam per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada