Ingredients:
3 pits de pollastre
2 carbassons petits
200 g de xampinyons
12 tomàquets cherry
Per l’adob:
1 llimona
1 cullerada de salsa Terijaki
1 gra d’all
Oli d’oliva
Sal i pebre
Preparació:3 pits de pollastre
2 carbassons petits
200 g de xampinyons
12 tomàquets cherry
Per l’adob:
1 llimona
1 cullerada de salsa Terijaki
1 gra d’all
Oli d’oliva
Sal i pebre
Tallar els pits de pollastre a daus grossos i posar-los en adob amb tots els ingredients de la marinada.
Tallar els xampinyons i els tomàquets per la meitat, i els carbassons en rodanxes d’un centimetre de gruix i per la meitat.
Enfilar les broquetes intercalant pollastre amb verdures.
Calentar una planxa amb unes gotes d’oli i coure les broquetes fins que estiguin rosses.
Com acompanyament es poden servir amb arrós de Basmati o patates tallades a rodanxes i cuites al forn amb all i julivert.
Tallar els xampinyons i els tomàquets per la meitat, i els carbassons en rodanxes d’un centimetre de gruix i per la meitat.
Enfilar les broquetes intercalant pollastre amb verdures.
Calentar una planxa amb unes gotes d’oli i coure les broquetes fins que estiguin rosses.
Com acompanyament es poden servir amb arrós de Basmati o patates tallades a rodanxes i cuites al forn amb all i julivert.
1 comentari:
Noies, cada dia teniu la carta més engrescadora, amb uns plats que trobo molt encertats per la salut (ja sabeu: colesterol, pressió, sucre...). Endavant, sou un model a seguir.
Quan tingueu un moment passeu-vos per http://www.gustperlacuina.com/ on he penjat unes receptes de bacallà que, penso, us poden agradar.
Fins a la propera.
Publica un comentari a l'entrada