dimarts, 17 de maig de 2011

Niu de mongetes tendres amb tonyina

Ingredients:
600 g de mongetes tendres
200 g de tonyina amb oli
50 g d’olives farcides
10 tomàquets cherry 2 ous durs
 

Per la salsa:
1 ceba tendre
1 raig de vinagre de Jerez
2 cogombres amb vinagre
1 ou dur
100 ml oli d’oliva
Sal
Pebre
Julivert

Preparació:
Tallar les mongetes a tires fines a lo llarg, bullir-les amb aigua i sal el temps just perquè quedin tendres sense que canviïn de color. Col·locar les mongetes al centre d’un plat formant un niu. Farcir el niu amb les olives tallades a rodanxes, els tomàquets cherry a quarts, els ous durs picats i la tonyina a trossos.
Preparar la salsa col·locant en el got de la batedora tots els ingredients i triturar-los, afegint-hi l’oli a poc a poc.
Servir-ho a temperatura ambient i decorar el plat amb la salsa.