dimarts, 17 de maig de 2011

Timbal de llobarro amb patata i ceba

Ingredients:
1 filet de llobarro per persona
1 kg de cebes
1 kg de patates
Julivert
Oli d’oliva
Sal i pebre
Preparació:
Pelar les cebes, tallar-les a juliana i coure-les a foc lent amb 3 cullerades d’oli, fins que quedin dauradetes i toves.
Pelar les patates, tallar-les a rodanxes no massa gruixudes, col•locar-les en una plata de forn, regar-les amb oli i salpebrar-les. Coure-les al forn a 180 graus de 20 a 30 minuts.
Tallar cada filet de llobarro per la meitat, salpebrar i daurar-les a la planxa ben calenta 2 minuts per cada costat.
Barrejar una mica d’oli amb el julivert picat.
Montar el plat alternant capes de patata, ceba i llobarro. Servir-lo regat amb l’oli del julivert.