Ingredients:
1 manat d’alls tendres
2 cebes tendres
1 manat d’espàrrecs verds
100 g de faves tendres
100 g de pèsols frescos
150 g de tirabecs
200 g de bolets variats
2 cullerades d’oli d’oliva
sal i pebre
1 manat d’alls tendres
2 cebes tendres
1 manat d’espàrrecs verds
100 g de faves tendres
100 g de pèsols frescos
150 g de tirabecs
200 g de bolets variats
2 cullerades d’oli d’oliva
sal i pebre
Preparació:
Treure la part més dura dels espàrrecs i tallar-los en 4 trossos. Netejar els alls, la ceba i tallar-los en rodanxes no massa fines. Desgranar els pèsols, les faves i netejar els bolets.
Escalfar l’oli en un wok i afegir-hi primer els alls tendres i la ceba, saltejar-los, i incorporar la resta de les verdures. Salpebrar i saltejar-ho tot durant 5 minuts.
Treure la part més dura dels espàrrecs i tallar-los en 4 trossos. Netejar els alls, la ceba i tallar-los en rodanxes no massa fines. Desgranar els pèsols, les faves i netejar els bolets.
Escalfar l’oli en un wok i afegir-hi primer els alls tendres i la ceba, saltejar-los, i incorporar la resta de les verdures. Salpebrar i saltejar-ho tot durant 5 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada