dimarts, 10 de maig de 2011

Pollastre amb pinya i espècies

Ingredients:
4 pits de pollastre
1 pot petit de pinya amb almívar
1/2 culleradeta de cardamom
1/2 culleradeta de canyella
1/2 culleradeta de curri
1/2 culleradeta de gingebre
1/2 culleradeta de cúrcuma
1 cullera de salsa de soja
1 cullerada de maizena
sal i pebre
250 ml de brou de pollastre
100 ml de nata
1 iogurt natural
oli d’oliva

Preparació:
Tallar el pollastre a daus grossos, enrossir-los en una cassola amb oli d’oliva i reservar. Diluir la maizena amb 50 ml de brou, i afegir-ho juntament amb la resta del brou a la cassola on hem fregit el pollastre. Desprès condimentar amb les espècies i deixar-ho bullir fins que quedu espès. Afegir la pinya i el pollastre. Deixar-ho coure 5 minuts més i abans de servir posar la nata i el iougurt.