dimarts, 14 de juny del 2011

Dani, convidat d'honor

Dimarts vinent acaba la tercera edició de la nostra cuina setmanal. Quan varem començar a l'octubre del 2008 no pensàvem pas que al cap de tres anys encara estaríem aquí. I mireu, aquí estem amb les mateixes ganes i la il•lusió del primer dia. Aquesta temporada ha estat tant enriquidora com les anteriors, però molt més difícil degut a tota mena de problemes de salut als que ens hem hagut d’enfrontar. Però per un altre banda ha estat molt gratificant veure com entre les tres, malgrat les dificultats, hem tirat el nostre projecte endavant “AMB IL•LUSIÓ “!!!!!
Potser, la diferència respecte a altres temporades, en tot cas, ha estat que no hem tingut tants convidats com altres vagades, però no volíem marxar de vacances sense tenir algun convidat especial a la nostra taula i l’afortunat ha estat en Dani, jubilat novell i amic d’infantesa de l’Eduard. Ningú millor per amenitzar-nos el dinar amb la seva extensa saviesa en múltiples i diversos temes, com el del cultiu de les oliveres i dels cirerers, passant per els massatges dels quals domina la tècnica a la perfecció i continuant amb la fotografia. La fotografia, s’ha de dir, que encara no la domina com els massatges ja que tot just ara ha acabat el curset, però tot ja es donarà. I tenint en compte que té la filla i el fill fent voluntariat a l’Argentina i que ell i la Lluïsa (la seva dòna que la veurem la setmana vinent) fa un mes varen anar a veure’ls, es pot dir que quasi no el vam deixar menjar, mentres nosaltres ja haviem buidat el plat, ell encara xerrava amb el plat ple. Ja veieu, una persona certament amena.

1 comentari:

Anònim ha dit...

!!en primer lloc donar-vos les grácies per la vostra invitació la setmana pasada a mi,i aquesta setmana a la Lluisa. ens ho van passar molt bé...i vam menjar fantásticament....si hi ha algún dia que us trobeu soles...cap problema...amb molt de gust vinc corrents!!!
En segon lloc, també molt agraít per la vostra generositat amb els afalacs!!...no sé si soc conscient de tenir tants coneixements...pero gracies !!!
I per acabar us faig saber que la Lluisa está preparan uns plats de les vostres receptes: figues amb parmesá i la crema de carabassa...ja us direm com anat...
Bé de part de la lluisa i meva bones vacances i fins la tornada !!!
Anims Dolors...aviat estarás corrent una altra vegada.
petons. Lluisa i Dani