Ingredients:
1 enciam de roure
1 enciam de maravilla
1 ceba tendre
2 préssecs
Per la vinagreta:
2 cullerades de vinagre de Mòdena
4 cullerades d’oli d’oliva
1 culleradeta de mostassa dolça
½ taronja
Sal
Nous, llavors de carabassa, girasol, sèsam i navius.
1 enciam de roure
1 enciam de maravilla
1 ceba tendre
2 préssecs
Per la vinagreta:
2 cullerades de vinagre de Mòdena
4 cullerades d’oli d’oliva
1 culleradeta de mostassa dolça
½ taronja
Sal
Nous, llavors de carabassa, girasol, sèsam i navius.
Preparació:
Netejar els enciams i repartir-los en els plats junt amb els préssecs pelats i tallats a grills, i la ceba tallada a juliana.
Batre tots els ingredients de la vinagreta i condimentar l'amanida, i espolvorejar-la amb els fruits secs.
Netejar els enciams i repartir-los en els plats junt amb els préssecs pelats i tallats a grills, i la ceba tallada a juliana.
Batre tots els ingredients de la vinagreta i condimentar l'amanida, i espolvorejar-la amb els fruits secs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada