dimarts, 27 de setembre de 2011

Carpaccio de carbassó amb menta

Ingredients:
500 g de carbassons petits
100 g de formatge de cabra fresc
2 cullerades de pinyons
1 capseta de tomàquets cherry
6 cullerades d’oli d’oliva
2 branquetes de menta fresca
1 llimona
Sal i pebre

Preparació:
Escorrer la llimona, pasar el suc per un colador. Rentar els carbassons, tallar-los molt fins amb l’ajuda d’una mandolina. Repartir-los encargolats en els plats. Ruixar-los amb suc de llimona. Rentar els tomàquets cherry i partir-los per la meitat. Torrar els pinyons en una paella amb una mica d’oli d’oliva. Tallar a quadrets el formatge. Rentar la menta i tallar-la a tires fines. Salpebrar el carbassó, ruixar-lo amb oli i escampar per sobre els pinyons, el formatge i la menta. Acabar el plat posant-hi els tomàquet cherry i servir-ho tot seguit.