dimarts, 27 de setembre de 2011

Broquetes de pollastre

Ingredients:
800 g de pit de pollastre tallat a daus
1 pebrot vermell
2 pastanagues
200 g de xampinyons
1 ceba tendrà
250 g d’arròs Basmati
Oli d’oliva
Sal

Per la salsa:
1 gra d’all
50 ml de salsa de soja
3 cullerades de mel
40 g de cacauets
La ratlladura d’una llimona


Preparació:
Tallar totes les verdures a juliana i saltejar-les 5 minuts en un wok. Afegir els xampinyons tallats a làmines i coure-ho 2 minuts més.
Salpebrar el pollastre i montar les broquetes intercalant daus de pollastre i trossets de xampinyons. Coure-les a la planxa fins que estiguin daurades.
Preparació de la salsa:
Batre tos els ingredients de la salsa en una batedora.
Montar el plat amb les broquetes, les verdures i l’arròs.