dimarts, 13 de setembre del 2011

Mousse de préssec amb salsa de fruits vermells

Ingredients:
8 fulles de gelatina
3 préssecs
2 ous
2 culleres de suc de llimona
250 g de Quark
175 g de sucre lustre
250 g de nata
1 paquet de fruites del bosc congelat

Preparació:
Posar la gelatina en aigua freda. Escaldar els préssecs i pelar-los. Treure el pinyol i triturar la polpa.
Separar el rovell de les clares. Batre els rovells amb 2 cullerades d’aigua calenta, afegir-hi el puré de préssec, el suc de llimona i el Quark.
Escórrer la gelatina i diluir-la en un pot petit al foc, afegir 2-3 cullerades de la crema i barrejar-ho amb la resta de la crema. Quan la crema comenci a espessir, afegir-hi les clares batudes amb el sucre lustre. Muntar la nata i barrejar-ho suaument amb la crema de préssec. Triturar els fruits del bosc amb la resta del sucre lustre. Servir-ho en copes fent capes amb la salsa de fruits del bosc i la crema.