Ingredients:
2 pebrots per persona
500 g de botifarra de bolets
150 de xampinyons
Per la salsa:
1 ceba
3 alls
1 kg de tomàquet madur
300 g de xampinyons
Sal i pebre
Preparació:
2 pebrots per persona
500 g de botifarra de bolets
150 de xampinyons
Per la salsa:
1 ceba
3 alls
1 kg de tomàquet madur
300 g de xampinyons
Sal i pebre
Preparació:
Tallar la part superior dels pebrots i treure-li les llavors. Treure la carn de les botifarres i afegir-hi els xampinyons nets i picats, barrejar-ho tot i farcir els pebrots amb l’ajuda del mànec d’una cullera. Salar-los i fregir-los en una cassola amb oli.
Amb el mateix oli fer el sofregit amb la ceba picada, els alls tallats a trossets i el tomàquet ratllat. Abans d’acabar el sofregit afegir els xampinyons laminats. Incorporar els pebrots, que hem reservat, i deixar-ho coure tot junt uns 15 minuts.
Es pot acompanyar amb flamets d’arròs blanc.
Amb el mateix oli fer el sofregit amb la ceba picada, els alls tallats a trossets i el tomàquet ratllat. Abans d’acabar el sofregit afegir els xampinyons laminats. Incorporar els pebrots, que hem reservat, i deixar-ho coure tot junt uns 15 minuts.
Es pot acompanyar amb flamets d’arròs blanc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada