dijous, 13 d’octubre del 2011

Ma. Isabel i Javi, convidats d'honor

Aprofitant que era el sant de l'Eduard, hem convidat a la seva germana Ma. Isabel i al seu marit, en Javi, i com no, hem fet festa grossa. La veritat es que portem varies “setmanetes” que ens passem del pressupost, si no es per una cosa es per una altra, però no ens fa res, ja que ens ho passem molt bé, i desprès, si és necessari, ja vindran les rebaixes. La raó principal d'aquest "malbaratament" és que hem començat la temporada amb convidats gairebé cada setmana i és clar, quan tenim convidats sempre intentem oferir-los lo millor perquè marxin ben contents, com avui.
Perquè tenim últimament tants convidats? Per diferents motius. Un dels principals seria el fet de que molts dels nostres parents i amics es van jubilant o prejubilant i ara gaudeixen d'un temps que abans no tenien, i de seguida troben un forat per venir a dinar amb nosaltres (com la Ma Isabel i el Javi). Nosaltres, per una altra banda, encantades. En segon lloc, és el boca boca, l'un li explica a l'altra lo bé que s'ho ha passat, i l'altra s'hi apunta.
Ara tenim una agenda una mica plena i aquest trimestre no disposem de massa temps, ja que en aquests moments la Dolors està en un viatge de l'IMSERSO, i l'Inge al desembre marxa a la Xina a visitar a la família i no torna fins el gener. O sigui que, tots els que estigueu interessats a venir a compartir taula amb nosaltres, haureu de tenir una mica de paciència, ja que la majoria de vosaltres haureu de venir ja l'any que ve.
A continuació us facilitem les receptes de la celebració del sant de l'Eduard, amb l'entranyable companyia de la Ma. Isabel i en Javi.