dimarts, 29 de novembre de 2011

Marta i Laura, convidades d'honor

Avui hem tingut el plaer de dinar amb la Laura, novia d'en Roger, i la Marta, la seva sòcia, dues joves emprenedores dignes de sortir en l'apartat de joves extraordinàris/es que publica cada setmana el Magazine de La Vanguardia. Amb 25 i 26 anys respectivament van demanar un crèdit i es van fer càrrec d'un geriàtric que feia aigües. Li van donar la volta com a un mitjó. El van fer pintar amb colors alegres, van haver de "reeducar" al personal que ja hi treballava i van haver d'acomiadar als que no es van adaptar a les noves normes. També van haver de "reeducar" d'alguna manera a alguns dels familiars dels residents, ja que tots plegats, degut a la permissibilitat dels anteriors propietaris, havien agafat mals hàbits. Tota una feinada per a dues noies tan joves, però aquí estan. Mentres tant ja fa sis anys que van emprendre aquesta tasca i continuen amb èxit al peu del canó.
Avui s'han pres un respir i han vingut a dinar amb nosaltres. La veritat és que ens han deixat bocabadades davant de tanta capacitat emprenedora, valentia, força, decisió, seguretat i confiança. A estat com una brisa d'aire fresc en mig de la “porca misèria” en la que estem submergits des de fa un temps. Gràcies pel vostre coratge. Us admirem.
Aprofitem per desitjar-vos a tots unes bones Festes de Nadal i ens acomiadem fins l'any vinent ja que avui ha estat l'últim dinar d'aquest any.