dimarts, 8 de novembre de 2011

Orada amb bolets i espàrrecs verds

Ingredients:
4 supremes d’orada
300 g de bolets de temporada
2 dents d’all
1 manat d’espàrrecs verds
1 manat d’alls tendres
1 branqueta de julivert
Oli d’oliva
Sal i pebre

Per l’oli de nyora:
8 cullerades d’oli d’oliva
1 cullereta de nyora en pols

Preparació de l’oli:
Barrejar l’oli amb la pols de nyora i deixar-ho reposar 2 hores
Preparació de les verdures:
Tallar els alls a lamines fines, picar el julivert. Netejar els bolets, tallar-los a trossos i saltejar-los en una paella fins que no treguin més aigua, afegir-hi les 2 cullerades d’oli amb els alls i el julivert picat. Coure-ho 2 minuts més.
Tallar la part més dura dels espàrrecs i tallar-los per la meitat de forma esbiaixada. Pelar els alls tendres i tallar-los per la meitat a lo llarg. Saltejar-los amb una mica d’oli.

Preparació del peix:
Salpebrar les supremes , posar-les en una plata del forn per-escalfat a 200 graus i coure-les durant 10 minuts.
Una vegada cuit, repartir una suprema en cada un dels plats i regar-la amb l’oli de nyora. Acompanyar–ho amb els bolets i les verdures.