dimarts, 8 de novembre de 2011

Amanida de brots verds amb alvocats i avellanes

Ingredients:
2 alvocats
1 magrana
50 g d’avellanes torrades
200 g d’olives verdes
150 g de brots tendres
1 llimona
2 cullerades de vinagre de poma
2 cullerades d’oli d’avellana
2 cullerades d’oli d’oliva
Sal

Preparació:
Treure els fruits de la magrana. Treure el pinyol de les olives i tallar-les per la meitat. Pelar l’alvocat, treure-li el pinyol, tallar-lo en bastonets i amanir-ho amb una mica de suc de llimona.Netejar els brots verds i muntar el plat amb tots els ingredients, escampar per sobre uns quants grans de magrana i la meitat de les avellanes partides per la meitat.
Fer una vinagreta amb els olis, el vinagre i la sal. Picar les avellanes restants en un morter, empolvorar l’amanida i regar-la amb la vinagreta.