dimarts, 8 de maig del 2012

Faves a la catalana

Ingredients:
1 kg de faves pelades
250 g de pèsols
1 manat  de ceba tendra
1 manat d'alls tendres
1 tira de cansalada viada
4 talls de botifarra negra
25 ml de cognac  
25 ml d'anis
1 branqueta de menta
sal i pebre
oli d'oliva

Preparació:
Sofregir la cansalada amb l'oli, afegir-hi les cebes i els alls tallats a trossets. Incorporar les faves junt amb la barreja de cognac, d'anis i menta. Coure-ho 15 minuts, afegir-hi els pèsols, deixar-ho coure 10 minuts més i al final posar-hi la botifarra negra. Si queda poc suc, afegir-hi aigua calenta.

2 comentaris:

Núria Ordóñez ha dit...

Ara que veig aquest preparat... Marta, saps que estic fent de pagesa en un terreny cedit per un any? No vegis la quantitat de faves i pèsols que hem menjat preparats com tú els presentes,són tan bons! Encara en tinc un platet congeladat per si a l'agost fa una mica de fresqueta. Per si les voleu veure http://www.gustperlacuina.com/2010/11/receptes-esparrecs-espinacs-faves.html
Ara els hi toca als tomàquests que ja són grossets.
Un petonet.

"Dolors Marta Inge" ha dit...

Caram Núria ets incansable. Ancara treballes? L'Antonio t'acompanya a l'hora de treballar a l'hort? Ara si que disfrutareu amb els tomàquets. No hi ha cosa més bona que uns tomàquets recent cullits amb tot el seu sabor i el seu aroma.
Una abraçada molt forta a tots dos