dimarts, 8 de maig de 2012

Mandonguilles de carn amb pèsols de Blanes

Ingredients:
Per les mandonguilles:
500 g de carn de vedella
250 g de carn de porc
3 ous sencers sense batre
pa ratllat
all i julivert
sal i pebre
Pel sofregit:
2 cebes
1 grà d'all
2 tomàquets ratllats
4 carxofes
500 g de pèsols pelats
Preparació de les mandonguilles:
Barrejar tots els ingredients i fer pilotetes, passar-les per farina, fregir-les i reservar.
Preparació del sofregit:
Tallar la ceba petita i sofregir-la amb l’oli de les mandonguilles colades.
Afegir-hi l’all i quan estigui tot ros, incorporar-hi el tomàquet ratllat. Quan brilli, afegir les carxofes tallades a quarts, les mandonguilles i els pèsols. Posar una mica d’aigua i deixar-ho coure tot junt uns 15 minuts.