dijous, 24 de maig de 2012

Inés, convidada d'honor (Aniversari Dolors)


El temps passa volant  i la Dolors ha tornat a fer anys.
Avui m'ha dit expressament que no calia que digues que feia 70 esplendorosos anys, però......no m'hi puc estar de dir-ho. Jutgeu-la vosaltres mateixos. Fa goig o no la Dolors?  Sé qué molts de vosaltres direu: “ tant de bò que jo pugui arribar a la seva edat i trobar-me com ella”. Jo la primera, cosa bastant improbable, ja que ara ja em dona canya. 
No és solament l'aspecte extern de la Dolors el que fa goig, si no també la seva força, tant física com mental que demostra a la hora d'enfrontar-se a la vida cada dia, sempre amb bon humor, valentia i generositat. Sobre tot, molta generositat. I la energia, que li brolla per tot arreu i no sé d'on la treu!!!
En fi, Dolors, només em queda felicitar-te de tot cor, juntament amb la resta de comensals que tenim el plaer de compartir taula amb tu cada dimarts. Tan debò podem compartir aquests petits moments durant molt de temps en condicions físiques i mentals acceptables.
Per donar més caliu al voltant de la taula en un dia tant especial per a ella, ha convidat a l'Inés, una de les seves millors amigues, amb la que hem compartit un bon àpat i una molt bona estona.