diumenge, 11 de novembre de 2012

Filet de porc amb pomes i orellanes

Ingredients:
600 g de filet de porc
2 pomes reineta
12 orellanes d'albercoc
2 cullerades de mostassa
1 got de brou de verdura o de carn
1 cullerada d'oli d'oliva
sal
Preparació:
Escalfar el forn a 180 graus. Untar el filet de porc amb la mostassa i daurar-lo en una paella amb una cullerada d'oli. Posar-lo en una plata d'anar al forn. Escalfar el brou i regar la carn. Col.locar les pomes, sense pelar i sense el cor, al voltant del filet juntament amb les orellanes. 
Coure-ho al forn a 180 graus durant 20 o 25 minuts aproximadament. 
Quan les pomes estiguin cuites, pelar-les i fer un puré. A l'hora de servir tallar la carn a filets i servir-ho amb el suc, les orellanes i el puré de pomes.