dissabte, 22 de desembre de 2012

Galetes de Nadal amb canyella

Ingredients:
120 g de mantega
90 g de sucre
1 ou
un pessic de sal
un pessic de canyella
un pessic de pela de llimona i de taronja ratllades
240 g de farina
sucre glaç per empolvorar
Preparació:
Batre l'ou amb el sucre i la mantega fins obtenir una massa espumosa.
Afegir-hi la resta d'ingredients i barregar-los fins obtenir una massa homogènia. Formar una bola, embolicar-la en un paper film i deixar-la reposar a la nevera durant una hora.
Retirar la massa de la nevera i estirar-la amb l'ajut d'un corró fins que quedi d'un 1/2 cm de gruix. Anar tallant la massa amb l'ajuda d'un motllo amb forma d'estrella i col·locar-les en una safata coberta amb paper d'anar al forn.
Fornejar-les a 180 graus durant 10 minuts. Una vegada fetes, deixar-les refredar i empolvorar-les amb el sucre glaç barrejat amb una mica de canyella.