divendres, 1 de febrer de 2013

Pfannenkuchensuppe

Ingredients:
pel brou:
250 g de pit de vedella
1 òs de vedella
pastanaga, api, porro
3 l d'aigua
sal
Preparació:
Posar tots els ingredients en una olla amb aigua freda, tirar-hi sal i fer-ho bullir durant 1 i 1/2 hora.
Ingredients pels "Pfannenkuchen" (crèps):
200 g de farina
2 ous
300 ml de llet
una mica de sal
mantega per fregir els crèps
Preparació:
Barrejar tots els ingredients fins aconseguir una massa semi-liquida que s'escampi bé per la paella.
Posar petites porcions de mantega a la paella, previament escalfada, vigilant que no es cremi i anar afegint un cullerot de massa per cada crep i coure'ls per les dues bandes fins que estiguin daurades. Deixar-ho refredar. Col.locar 3 crèps, un sobre l'altre, enrotllar-los i tallar-los fins.
Posar una porció en cada plat i cobrir-los amb el brou calent.