dimarts, 5 de març de 2013

Caneló de meló amb tàrtar de salmó

Ingredients:
1/2 meló
Per el tàrtar:
100 g de salmó fumat
1/2 cebeta tendra
1 cogombret en vinagre
1 culleradeta de tàperes
2 ous durs
1 polsim de pebre vermell i dolç
1 polsim de pebre negre mòlt
oli d'oliva verge
Per la vinagreta:
2 parts d'oli d'oliva verge
1 part de vinagre de poma
1 part de mel
sal
Preparació per el tàrtar:
Picar finament la ceba, tallar a trossets petits el cogombre, les tàperes, el salmó i barrejar-ho tot. Afegir-hi l'ou dur picat. Preparar la vinagreta amb tots els ingredients i
barrejar-ho just abans de muntar el plat (escalfar una mica la mel en cas que estigui molt espessa).
Per muntar el plat:
Tallar 8 llesques molt fines de meló. Estendre-les damunt d'un plat, posar el farciment i enrotllar-les formant un caneló i amanir-les amb la vinagreta de mel.